Haringsalade met mango, kokos en papadum

Een licht en luchtig vispakketje dat zeker verrast!

Bereidingswijze

  1. Snijd de haringen in stukjes.
  2. Rasp de schil van 2 limoenen boven een schaaltje. Pers ze uit en voeg het sap aan de rasp toe.
  3. Roer er 2 el gembersiroop, wat peper en een snufje zout door. Proef en voeg eventueel meer gembersiroop naar smaak toe.
  4. Snijd de rode peper in smalle ringetjes. Voeg deze ook aan het limoensap toe en laat ze 5 minuten trekken.
  5. Schil ondertussen de mango, snijd het vruchtvlees los van de pit en in stukjes. Snijd ook de kokos in stukjes.
  6. Meng de haring, ui, mango en kokos met het limoensapmengsel. Als u het niet al te pittig wilt, haalt u er wat peperringetjes uit.

Eet smakelijk!

© visrecepten.nl

Wat heeft u nodig?

Voor 4 personen
<ul>
<li>4 schoongemaakte haringen.</li>
<li>4 á 8 gebakken kant-en-klare papadums.</li>
<li>3 sappige limoenen.</li>
<li>2 á 3 el gembersiroop.</li>
<li>1 rode peper.</li>
<li>1 kleine, rijpe mango.</li>
<li>1 rode ui in halve, dunne ringen.</li>
<li>50 gr verse of gedroogde geraspte kokos.</li>
<li>8 blaadjes krulsla.</li>
<li>Peper en zout.</li>
</ul>

Nog meer heerlijke recepten?