Archief

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="grid" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" z_index=""][vc_column width="2/3" css=".vc_custom_1606069115031{padding-top: 80px !important;padding-bottom: 60px !important;}" el_class="vis-recept-info padding-right"][vc_column_text] Bereidingswijze [/vc_column_text][vc_column_text] Rasp de schil van 1 limoen op een fijne rasp en snijd de limoen doormidden. Strooi de limoenrasp over de mulfilets. Verwarm de olie in een grote koekenpan...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="grid" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" z_index=""][vc_column width="2/3" css=".vc_custom_1606069115031{padding-top: 80px !important;padding-bottom: 60px !important;}" el_class="vis-recept-info padding-right"][vc_column_text] Bereidingswijze [/vc_column_text][vc_column_text] Verwarm de oven voor op 170 graden Doe op beide kanten van de kabeljauwfilets peper en zout. Smeer een ovenschaal in met boter en leg de kabeljauwfilets erin. ...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="grid" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" z_index=""][vc_column width="2/3" css=".vc_custom_1606069115031{padding-top: 80px !important;padding-bottom: 60px !important;}" el_class="vis-recept-info padding-right"][vc_column_text] Bereidingswijze [/vc_column_text][vc_column_text] Verdeel de zalm in twee grote stukken of snijd ze in repen van ongeveer 2 cm dik. Bestrooi de zalm met peper en zout naar smaak. Verwarm een...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="grid" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" z_index=""][vc_column width="2/3" css=".vc_custom_1606069115031{padding-top: 80px !important;padding-bottom: 60px !important;}" el_class="vis-recept-info padding-right"][vc_column_text] Bereidingswijze [/vc_column_text][vc_column_text] Verwarm de oven voor op 220 °C. Leg de courgetteplakjes op een bakplaat en besprenkel ze met 2 eetlepels olijfolie, zout en peper. Rooster de courgettes in de...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="grid" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" z_index=""][vc_column width="2/3" css=".vc_custom_1606069115031{padding-top: 80px !important;padding-bottom: 60px !important;}" el_class="vis-recept-info padding-right"][vc_column_text] Bereidingswijze [/vc_column_text][vc_column_text] Schil en snijd de zoete aardappels in stukken. Kook ze in ca. 20 minuten gaar met water en zout. Bak ondertussen de plakjes spek en laat uitlekken en...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="grid" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" z_index=""][vc_column width="2/3" css=".vc_custom_1606069115031{padding-top: 80px !important;padding-bottom: 60px !important;}" el_class="vis-recept-info padding-right"][vc_column_text] Bereidingswijze [/vc_column_text][vc_column_text] Verwarm eerst de oven voor op 175 °C. Spoel de griet koud af, dep deze droog met een stuk keukenrol en snijd 5 inkepingen in de huid van...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="grid" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" z_index=""][vc_column width="2/3" css=".vc_custom_1606069115031{padding-top: 80px !important;padding-bottom: 60px !important;}" el_class="vis-recept-info padding-right"][vc_column_text] Bereidingswijze [/vc_column_text][vc_column_text] Maak vooraf de whisky cocktailsaus klaar door 8 el mayonaise, 2 el ketchup 2 el whisky en 1 tl worcestersaus met elkaar te mengen. Snijd de mango...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="grid" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" z_index=""][vc_column width="2/3" css=".vc_custom_1606069115031{padding-top: 80px !important;padding-bottom: 60px !important;}" el_class="vis-recept-info padding-right"][vc_column_text] Bereidingswijze [/vc_column_text][vc_column_text] Verwarm de oven op 200 °C. Pak een grote ovenschaal en giet hier een laagje oliefolie in. Leg de forel in de olie. Vul de buik van de...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="grid" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" z_index=""][vc_column width="2/3" css=".vc_custom_1606069115031{padding-top: 80px !important;padding-bottom: 60px !important;}" el_class="vis-recept-info padding-right"][vc_column_text] Bereidingswijze [/vc_column_text][vc_column_text] Maak twee liter bouillon met bouillonblokjes. Kook de couscous in de bouillon volgens de instructies op de verpakking. Verhit de olijfolie in een pan en bak de rode...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="grid" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" z_index=""][vc_column width="2/3" css=".vc_custom_1606069115031{padding-top: 80px !important;padding-bottom: 60px !important;}" el_class="vis-recept-info padding-right"][vc_column_text] Bereidingswijze [/vc_column_text][vc_column_text] Kook de aardappelen beetgaar in gezouten water. Laat ze even afkoelen en snij in kleine blokjes. Meng de aardappelblokjes met de erwtjes, de sjalot, de mayonaise, de room...