Archief

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="grid" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" z_index=""][vc_column width="2/3" css=".vc_custom_1606069115031{padding-top: 80px !important;padding-bottom: 60px !important;}" el_class="vis-recept-info padding-right"][vc_column_text] Bereidingswijze [/vc_column_text][vc_column_text] Smelt in een pan de boter op laag vuur. Klaar de boter door met een schuimspaan de schuimige, eiwitrijke laag eraf te scheppen. Dep de tongen droog met...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="grid" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" z_index=""][vc_column width="2/3" css=".vc_custom_1606069115031{padding-top: 80px !important;padding-bottom: 60px !important;}" el_class="vis-recept-info padding-right"][vc_column_text] Bereidingswijze [/vc_column_text][vc_column_text] Snijd de bosui in flinterdunne ringen. Snijd de haringen in kleine blokjes. Meng de bosui en haring samen met de kappertjes door de aardappelsalade. Snijd de sneetjes roggebrood...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="grid" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" z_index=""][vc_column width="2/3" css=".vc_custom_1606069115031{padding-top: 80px !important;padding-bottom: 60px !important;}" el_class="vis-recept-info padding-right"][vc_column_text] Bereidingswijze [/vc_column_text][vc_column_text] Verwarm de oven voor op 200 ˚C. Kook de asperges in een pan met ruim kokend water in 3 minuten beetgaar. Spoel ze in een vergiet af onder...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="grid" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" z_index=""][vc_column width="2/3" css=".vc_custom_1606069115031{padding-top: 80px !important;padding-bottom: 60px !important;}" el_class="vis-recept-info padding-right"][vc_column_text] Bereidingswijze [/vc_column_text][vc_column_text] Verwarm de oven voor op 180°C. Snij 2 sinaasappelen mét hun schil in dunne schijven. Snij ook de gember in dunne schijfjes. Spoel de dorades onder koud water...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="grid" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" z_index=""][vc_column width="2/3" css=".vc_custom_1606069115031{padding-top: 80px !important;padding-bottom: 60px !important;}" el_class="vis-recept-info padding-right"][vc_column_text] Bereidingswijze [/vc_column_text][vc_column_text] Maak de makreel schoon, verwijder alle graatjes en ‘pluk’ de makreel los. Kook de eieren in kokend water in 8 minuten hard, spoel ze direct koud onder koud...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="grid" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" z_index=""][vc_column width="2/3" css=".vc_custom_1606069115031{padding-top: 80px !important;padding-bottom: 60px !important;}" el_class="vis-recept-info padding-right"][vc_column_text] Bereidingswijze [/vc_column_text][vc_column_text] Verwarm de oven voor op 200 graden. Was de krieltjes en snijd doormidden. Leg de krieltjes in een ovenschaal, meng met de helft van de olijfolie en breng...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="grid" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" z_index=""][vc_column width="2/3" css=".vc_custom_1606069115031{padding-top: 80px !important;padding-bottom: 60px !important;}" el_class="vis-recept-info padding-right"][vc_column_text] Bereidingswijze [/vc_column_text][vc_column_text] Schil de aardappelen en kook ze ongeveer 25 minuten in gezouten water. Breng een halve liter water aan de kook met 100 ml witte wijn. Draai het vuur...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="grid" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" z_index=""][vc_column width="2/3" css=".vc_custom_1606069115031{padding-top: 80px !important;padding-bottom: 60px !important;}" el_class="vis-recept-info padding-right"][vc_column_text] Bereidingswijze [/vc_column_text][vc_column_text] Laat de gefileerde paling ca.30 min buiten de koelkast op temperatuur komen. Kook de pasta in ca.1 min a la dente (in bouillon koken of zout naar smaak...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="grid" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" z_index=""][vc_column width="2/3" css=".vc_custom_1606069115031{padding-top: 80px !important;padding-bottom: 60px !important;}" el_class="vis-recept-info padding-right"][vc_column_text] Bereidingswijze [/vc_column_text][vc_column_text] Maak eerst de hummus. Pureer de kikkererwten, paprika, knoflook, paprikapoeder en olijfolie in een keukenmachine tot een gladde hummus. Breng op smaak met citroensap, zout en peper. Bewaar...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="grid" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" z_index=""][vc_column width="2/3" css=".vc_custom_1606069115031{padding-top: 80px !important;padding-bottom: 60px !important;}" el_class="vis-recept-info padding-right"][vc_column_text] Bereidingswijze [/vc_column_text][vc_column_text] Klop een dressing van de azijn, walnootolie, mosterd en wat zout en versgemalen peper. Rasp de biet met een grove rasp in flinterdunne (julienne)reepjes en meng ze met...